lunes, 8 de febrero de 2010

¡NOVA DERROTA DO SENIOR EN NOIA!

Partido igualado o disputado onte en Noia polo noso equipo senior e que ao final se decantou do bando local por 59-47.
As rapazas de Manolo logo dun primer cuarto igualado e con constantes alternativas no marcador viñeronse abaixo no segundo cuarto no que os rebotes ofensivos e a floxa defensa permitiron que o rival encestase con suma facilidade, tendo ata tres opcións en algún ataque.
Tralo descanso, e logo da charla do míster, as nosas rapazas púxeronse un pouco as pilas e foron facendo caso as directrices marcadas dende o banquillo, conseguindo poñerse a cinco puntos, cando restaban cinco minutos para o remate do partido.
En liñas xerais bo partido das nosas rapazas que reflexa a melloría que viñan amosando nos últimos partidos xogados.
Por parte burelá xogaron e anotaron: Raquel Blanco (7 ptos.), Tania Blanco (9 ptos), Vicky Cuba (12 ptos.), Lucía Paz (8 ptos.), Carmen Ventoso (2 ptos.), Tania Paleo (6 ptos.) e Eva Vilar (3 ptos).
Os parciais por cuartos foron os seguintes: 13-9 / 24-13 / 8-9 / 14-16.