lunes, 22 de marzo de 2010

¡AO FINAL NON PUIDO SER!

A pesar de xoar dous partidos esta fin de semana o noso equipo senior non consigueu nada positivo e encaixou dúas novas derrotas. O primeiro partido disputárono na tarde-noite do xoves en Lugo contra o Ensino. En liñas xerais non fixeron un mal partido as rapazas de Manolo xa que circularon o balón con criterio, fixeron boas seleccións de tiro; de feito ao descanso ían gañando de dous puntos, pero un segundo tempo nefasto no que só anotaron oito puntos, pesou demasiado e acabaron perdendo por 51-39.
Xa na tarde do domingo, en Vista Alegre, xogaron o seu segundo partido da semana. Este partido foi todo o contrario ao disputado o xoves xa que nos dous primeiros cuartos as nosas rapazas fallaron demasiado no tiro exterior o que lles fixo irse ao descando cunha desventaxa de cinco puntos.Tralo descanso puxerónse as pilas e todo o que non entraba ao principio agora sí e conseguiron poñerse tres puntos enriba a falta de dous minutos para a conclusión do partido. Novos erros de precipitación e exceso de individualismo en algunhas ocasións decantou o partido do lado visitante por un axustado 45-48.