domingo, 17 de marzo de 2013

A RACHA DAS SENIOR SEGUE: 10 VICTORIAS SEGUIDAS

NOVA VICTORIA DAS SENIOR

O domingo en Vista Alegre o CB Burela recibía ó María Pita de A Coruña , rival duro, experimentado e 4º na clasificación. Unha victoria das nosas sería moi importante de cara a manter o liderato sen esperar outros resultados. Tamén partíamos coas baixas de Melani enferma, Sol lesionada e Claudia por viaxe de estudos.

O partido empezou igualado (8-9, min.5) pero as nosas xa empezaban a dar coa forma de atacar a zona rival e así se remataba o cuarto cunha ventaxa tranquilizadora (21-12). O segundo cuarto foi igualado e as rivais rentabilizaban´o seu xogo interior  con acerto desde o triple pero non baixaban as rendas das locais que se iban ó descanso con 11 puntos arriba (45-34).
As nosas senior e junior antes dun partido
   No terceiro cuarto as visitantes iban a empezar a acusar o ritmo de xogo alto e baixaron o seu rendemento e xa nos deron unha vantaxa definitiva (64-45) para afrontar un último cuarto onde se administraron as diferencias  tentando non cargar ás nosas xogadoras máis importantes para un resultado final de 77-53.

Destacaron todas as xogadoras polo seu esforso e o seu espiritu de equipo e no ataque debemos destacar a Mar dominando a zona, Miriam co seu tiro exterior e a visión de xogo de Marta. Sen dúbida a mellor proimeira parte das nosas no que vai de liga e un partido brillante que nos fai ter esperanzar de facer un bo papel no Torneo de Lourenzá e nos tres partidos fianis fora de Vista Alegre nosm que nos xogaremos a honra de ser primeiras.

Polo CB Burela xogaron: Miriam (18), Mar (21), Irene F. (4), Carla (8), Lucía, Irene M. (4), Marta (14) e Margarita (8).
                                  Tanteo : 21-12 / 24/22 /  19-10 / 13-9   17 faltas (sen eliminadas)