sábado, 15 de diciembre de 2012

Ligas escolares

Benxamíns a tope

Na mañá do sábado disputamos unha nova xornada do deporte escolar con 3 partidos en Burela con resultados diversos que agora pasamos a analizar:
  • Benxamín mixto, con partido diante do Martínez Otero de Foz e cunha brillante victoria (42-27) que sigue deixando líderes ós/ás de Manolo , invictos despois de catro xornadas. Queda claro que xa son candidatos ó campionato, aínda que deben refrendalo en partidos difíciles a domicilio. Xogaron Antón, Luís, Alejandra, Julia, Claudia, Hugo, Pablo F.,Fernando e Diego N.
O equipo Bernxamín Mixto de Manolo Cobas
  • Alevín Masculino, co partido entre o noso alevín 2001 e o Martínez Otero, partido igualado desde o inicio, con moitos erros e que aproveitou o equipo de Foz para acumular unha renda de 12 puntos ó inicio do último cuarto. Cambiaron as cousas e o equipo local mellorando a defensa e con rápidos contraataques chegou a empatar o partido e ter varias opcións finais de gañar ,para rematar o partido con empate a 34 puntos. A prórroga deixou ver o cansancio dos locais (só 8 xogadores) e rematou coa victoria visitante por 40-44. Xogaron David B., Diego P., Gabriel, Ángel, Hugo, Pablo F., Alberto e Artai.
  • Alevín Masculino, co partido entre os 2 primeiros clasificados , o noso alevín 2002 e o CB Ribadeo. Gran 1ª parte con dominio dos ribadenses (con xogadores máis altos e maiores en idade) pero sin grandes diferencias. O mal 3º cuarto dos locais xa deixaba resolto o partido para o último cuarto con 20 puntos de ventaxa, pero o equipo local sigueu pelexando e rematou o partido 36-54. Xogaron Adrián, Miguel, Iván, Pablo R., Cristian, Alex, David F. e Xoel.
    Para mañá queda un partido esolar, partido infantil feminino entre os 2 equipos de Burela o domingo ás 17h. (de estos partidos tamén vamos a ter na cateogría alevín)  para rematar co prato forte das senior no mesmo pabillón o domingo ás 19h. contra o CB Sarria (6º clasificado) .