domingo, 3 de febrero de 2013

Enorme victoria a domicilio contra as líderes

As senior dan a campanada

Este sábado as senior conseguiron a súa quinta victoria consecuriva diante do equipo líder ,Area 10, cun gran partido a domicilio onde non só gañaron con certa comodidade (e ademais deixan favorable o basketaverage en caso de empate final) senón que se confirman como un serio aspirante ós primeiros postos da liga.
     Nun ambiente moi frío e nun partido adiantado (era da xornada do Entroido) as de Burela tumbaron a un equipo que só coñecía 1 derrota esta temporada. O partido empezou cheo de precipitacións e desacertos que deixaron o marcador nun pobre 4-6 o 1º cuarto, pero a defensa burelesa xa daba froito deixando ás locais sen poder disfrutar de tiros cómodos deixando xa a renta no descanso en 9 puntos (15-24).
     A segunda metade empezou como a primeira con bastantes erros polos dous bandos e pouca anotación e ó final do terceiro cuarto a diferencias iban sempre cerca dos 10 puntos (22-29) para iniciar o cuarto final cunha diferencia demasiado corta para o sacrificio das nosas en defensa. Foi o último cuarto e mellor das de Burela , cando se espabilaron en ataque e empezaron a acertar desde a liña de tiros libres , para chegar ós minutos finais cunha renta suficiente parar non pasar ningún tipo de apuros.
    Destacaron todas en defensa, pero en ataque empezamos a ter máis xogadoras que aportan e hoxe foron Miriam desde o exterior (3 triples con gran porcentaxe) e Mar por dentro (moito traballo en defensa e ataque).
Miriam  e Mar, destacadas
       Xogaron:  Melani, Carla (2), Mar (14), Lucía, Marta (7), Claudia, Margarita (7), Irene Fdez.(4), Miriam (15) e Irene M.(2).
       Tanteos: 4-6 / 15-24 / 22-29 / 35-51
19 faltas (sen eliminadas)

Mañá domingo xogan en Burela contra Cambre (18h. en Vista Alegre) para refrendar o bo momento do equipo, diante dun rival incómodo que , de seguro, non dará facilidades ás nosas.