sábado, 10 de noviembre de 2012

O Senior feminino suma e sigue

Quinta victoria das senior

Partido sen historia no pabillón Monte Castelo entre as locais do CB Burela e o equipo Nova Facial Laracha, que visitaba Burela sen coñececer aínda a victoria. Tampouco foi Burela un cambio na súa tendencia negativa pois levou resultado abultado (94 a 20), que indica unha diferencia enorme de potencial entre os dous equipos.
Debut de Carla Candia con 16 ptos.
     O inicio foi tremendo das locais cun parcial no 1º cuarto de 28-4, cunha forte defensa que impedia a circulación de balón e facía que as visitantes perdesen moitos balóns que se convertía en puntos fáciles para as de Burela. o 2º cuarto outro parcial de 25-8 levaba o partido ó descanso cun apabuillante resultado de 53 a 11. Quedaba unha segunda parte onde se fixeron probas para vindeiros compromisos máis difíciles , pero que deixaron un abultado resultado final de 94 a 20.
     O equipo segue na parte alñta da clasificación con 5 victorias e unha derrota, e inicia un ciclo de partidos (onde se poden ver as posibilidades do CB Burela) con equipos da parte medio-alta da liga, o vindeiro fin de semana diante do Santa María Mar en Coruña.

Polo CB Burela xogaron: Margarita (17, 1 triple), Miriam (14), Carla (16), Mar (19), Irene Fdez. (10), Marta (6), Claudia (5), Sol, Lucía (2), Irene M. (1), Carmen (2) e Tania (2).
  Parciais:      28-4 / 53-11   Descanso    67-17  /  94-20
     Destacaron todas as xogadoras en defensa e no ataque, tanto Margarita, Miriam, carla, Mar (19 ptos, max. anotadora) e Marta fixreron un completísimo partido.