domingo, 4 de noviembre de 2012

Victoria cómoda en Coruña

As junior tamén xogan... e gañan
    Partido en Coruña para superar a derrota na casa da última xornada diante dun rival débil pola súa clasificación e victoria cómoda diante do ADFRO na matinal do domingo en Coruña. Un partido sin historia, decidido na primira parte e cunha segunda parte de trámite .
      Defensa intensa e ataques rápidos dinamitaron o marcador no 1º cuarto (2-16) cun segundo cuarto brillante para rematar a primeira metade cun parcial de 14 a 36. Boa parte de culpa do resultado foi da gran defensa que impedía tiros e agotaba posesións das coruñesas e as transicións ofensivas que remataban en tiros cómodos .
       A segunda parte xa sin historia, cun intercambio de canastas , non foi brillante e o equipo asegurou a renta sin ningún tipo de agobios.
     As rotacións constantes , moitos minutos e ben aproveitados das junior (en total 29 ptos.), acompañadas polas veteranas, e as gañas de todas as xogadoras nos dan ánimos para seguir na loita polos postos altos da clasificación, esquecendo a derrota local da anterior xornada.
  Xogaron e anotaron : Melani (2), Mar (8), Lucía (1), Claudia (6), Margarita (7, 1 triple), Irene Fdez. (4), Miriam (10), Araceli (2), Sol (2) e Irene Méndez (12).
  Parciais :    2-16 / 14-36  /  22-47 / 31-54
      O vindeiro fin de semana, visita Burela o CB Laracha Nova Facial , que ten que ser un rival perfectamente batible ó estar na parte baixa da clasificación.