sábado, 17 de noviembre de 2012

Amarga derrota en Coruña

SENIOR FEM: DERROTA EN CORUÑA

Nova xornada na 2ª Interzonal Senior Fem. e desprazamento a Coruña para xogar contra Sta. María Mar, equipo con 2 victorias locais e 1 derrota que debía darnos unha idea do nivel do noso grupo.

Viaxamos coas baixas de Miriam, Carmen, Mar e Carla por motivos profesionais ou persoais que nos mermaron sobre todo no noso xogo interior, ddiante dun equipo experimentado e conxuntado que nos iba a poñer as cousas moi difíciles. Iniciamos o partido na nosa línea defensiva con moita velocidade en ataque e dispuxemos das primeiras ventaxas (6-14) mediado o 1º cuarto. O equipo local incrementou a súa defensa coa pasividade arbitral o que nos fixo encaixar un parcial de 12 a 0 e rematou o cuarto con 18-14. O segundo cuarto se mantivo en ventaxas curtas do equipo local agás nos últimos minutos onde unha serie de malas decisións en ataque ( e posterior contraataque local) supuxeron unha ventaxa de 10 puntos ó descanso (36-26).

Araceli, lesionada
    Mal pintaban as cousas para o noso equipo, desquiciado polo criterio arbitral e con sistemas de ataque moi pouco adestrados, pero conseguimos saír de novo co noso esforzo defensivo e ir limando as diferencias ata rematar o 3º cuarto cun punto de diferencia a favor (45-46). Unha enorme defensa con rápidas contras conseguía meternos no partido e empezar o último cuarto con esperanzas de victoria. Non foi así porque despois dun cuarto tan brillante volvimos ós erros anteriores e encaixamos u demoledor parcial  (12-0) que nos deixou sin posibilidades de igualar de novo o marcador. O resultado final foi de 65 a 52. Destacaron polo noso equipo Margarita (defendida ó límite), Marta e Irene Fdez en ataque.

Pero a derrota non é o peor (seo equipo se esforza non hai nada que obxectar), o peor foi a lesión nun xoenllo de Araceli, pendiente de diagnóstico, pero que a vai alonxar das pistas durante un tempo (esperamos o máis curto posible) , que é a nota máis negativa do partido.

Xogaron : Melani (5), Lucía (4), Marta (8), Claudia (2), Margarita (16), Irene Fdez. (8), Tania (4), Araceli (5), Sol e Irene M.