martes, 13 de noviembre de 2012

Gran nivel en cadetes

Gran partido das cadetes

Os equipos femeninos da base competiron este fin de semana, con resultados diversos, tanto en competición oficial como en partidos amistosos co CB Viveiro e o CB Vegadeo.
     As alevíns xogaron en Viveiro e fixeron un bo partido gañando por 4 puntos, deixando clara unha mellora no seu xogo a escasas 2 semanas do inicio da liga escolar comarcal. Por outra parte , as infantís xogaron o sábado en Viveiro cunha derrota amplia (20 ptos.) e o domingo en Burela melloraron as súas prestacións na derrota mínima diante do CB Vegadeo.

Xa en competición oficial (liga FGB cadete, 2ª división), o CB Burela tiña un partido de rivalidade comarcal diante do ED. Lourenzá-Mondoñedo, resolto cun moi favorable resultado de 81-28.
CB Burela cadete fem. 2012/13
  O partido non tivo moita historia pois xa no 1º cuarto o resultado era casi definitivo (22-7), para chegar ó descanso cunha diferencia de 26 ptos (41-15) e máis do mesmo na segunga parte para alcanzar a diferencia final de 53 ptos (81-28). Intensidade defensiva e unha bon movemento de balón diante da zona visitante chegaron para demostrar unha superioridade total en todos os aspectos do xogo. Non podemos destacar a ninguén polo esforzo defensivo colectivo, pero debemos mencionar o debut cunha canasta da infantil Lara.
    Xogaron:  Katia (14), Noa (22), Saray(7), Elena(-), Lara(2), Tatiana (23), Teba(1) e Tamara (12).
  Na clasificación son segundas e o vindeiro partido serán en Burela o domingo contra o lider Galén-Ensino.