jueves, 19 de marzo de 2015

Mal finde semana na base

Mal fin de semana en xeral

Novo fin de semana da competición e malos resultados para os nosos equipos de bas e e para o senior masculino de Manolo. As ligas empezan a encarar as eliminatorias finais e as últimas xornadas e o nivel de esixencia aumenta polo que temos que mellorar de cara ós partidos que veñen.

-- Benxamín , cun partido de preparación entre o mixtro e o feminino cun empate final a 32 que deixou a todo o mundo contento.
  -- Alevín masculino escolar, unha alegría cunha fácil victoria en Burela diante do Celtas de Foz 61-32.
  -- Infantil feminino, derrota contra Galén de Lugo 26-59 en Burela, cunha primeira parte destrosa 12-39, sendo incapaces as nosas de superar a presión a toda cancha das de Lugo.
As cadetes de CB Burela
  -- Infantil Masculino, derrota dolorosa e inesperada diante Estudiantes 02 por un apretado 62-61, os de Rogelio acusaron unha arbitraxe moi dura e a acostumada falta de marcador para perder na íltima xogada e desperdiciar ata 12 puntos de vantaxa do 3º cuarto.
   -- Cadete Feminino, derrota clara diante de Ensino en Burela 23-44, noutro partido nas que as nosas non tiveron opcións.

Por último, tamén temos que destacar a derrota dos seniors de Manolo diante do Cidade de Lugo (61-38) que os deixa descolgados diante dun rival directo na penúltima posición.