martes, 3 de marzo de 2015

Canteira. destacan os máis pequenos

Resultados da base : 28 feb / 1 marzo

Nova xornada nos equipos de base do CB Burela e resultados moi positivos en casi todas as categorías:

Benxamín Feminino Escolar
  1. Benxamín Masculino Escolar, victoria moi folgada por 67-17diante das Escolas Deportivas do Concello de Cervo. Os de Lolo non deron opción ó equipo de San Cibrao e pecharon a acta xogando e deixando xogar ó rival.
  2. Benxamín Feminino Escolar, victoria sobre O Pilar de Foz por44-38, diante dun equipo que tiña superioridade física, devolvendo a derrota da primeira volta. As nenas de Marga remontaron no terceiro cuarto e gañaron o partido con moita brillantez. Destacaron na ofensiva Nuria e Marta.
  3. Alevín Feminino Escolar, derrota diante das Escolas Deportivas de Lourenzá no Mte.Castelo por  28-46, non souperon as de Marga e Madar  superar a un conxunto moito máis alto e potente no físico e cederon unha derrota moi digna.
    Alevín feminino Escolar
  4. Infantil Feminino Federado,victoria moi clara diante do Val do Lemos de  Monforte en Burela por 45-21, as de Madar xa no grupo que pelexa polo título provincial gañoulle o terceiro clasificado do grupo Sur e só lle queda xogar  contra o Ensino Galén e o Cidade de Lugo para rematar a liga. O conservar os resultados da 1ª fase o noso equipo ten moi limitadas as súas aspiracións e opta a rematar entre as 4 mellores escadras da provincia.
  5. Infantil Masculino Federado, a mágoa da xornada ó caer derrotados no Mte Castelo contra o Celtas Martínez por46-47 no último minuto do partido. Despois dunha primeira parte para esquecer 18-31, os de Rogelio ofreceron a súa mellor versión nunha gran reanudación , remontando o partido e tendo ata 3 puntos arriba a falta de escasos 2 minutos. Dúas canastas dos de Foz os puxeron por diante e a última acción ofensiva de Alberto non acertou co aro polo que se sumou a primeira derrota da segunda fase. Cabe destacar a arbitraxe , que en termos xerais non afectou ó resultado, pero que non é ético que un árbitro sexa fillo do adestrador focense.
  6. Cadete Feminino , victoria moi clara diante Cidade de Lugo70-22, cunha Paula moi mermada que fixo que o resto do equipo asumira máis responsabilidades. As de Madar encarrilan a eliminatoria polo quinto posto final e poden seguir  co reparto de minutos para as menos habituais no partido de volta en Lugo. A eliminatoria final polo quinto posto será contra Ensino de Lugo.
    Alevín Masculino Federado
  7. Junior Masculino , despois do gran éxito de clasificarse para os playoff polo título provincial , a semifinal contra o equipo líder (Innova Const. AXSC) iniciouse cunha clara derrota en Burela  que deixa  casi sentenciada a semifinal 42-78, polo que o equipo de Manolo debe disfrutar do partido de volta  para rematar a competición ligueira con bo sabor de boca. O partido non foi competido pola intensa presión defensiva dos capitalinos que foi mermando a escasa rotación dos nosos (coa lesión de Román máis aínda).