martes, 10 de marzo de 2015

Senior Maculino : Derrota axustada en vista Alegre

Derrota moi axustada dos senior

Nova xornada da 3º división masculina e nova derrota dos senior diante do equipo lucense Arrocería Os Cachivaches, cun axustado 49-53, nun partido moi nivelado que podía caer para calquera dos dous lados, pero que nuns minutos finais desafortunados, a victoria foi para o equipo de Lugo.

Os nosos en defensa
    Mal inicio dos de Manolo, cun parcial de 4-19  de inicio, que fixo que o partido se puxera moi costa arriba, pero nos minutos finais do primeiro cuarto e nun excelente segundo cuarto igualaron o marcador cun 25-28 ó descanso. A igualdade foi a tónica da segunda parte cun 33-37 no minuto 30 e cun último cuarto no que os de Burela se puxeron por diante peros rivais souperon superar ese mal momento e estar máis acertados nun final moi agónico para levarse a victoria que os afianza na terceira posición da liga.
    Os nosos notaron a ausencia de Randy (de viaxe) pero contaron por primeira vez na temporada con Diego Pedrosa (lesionado ata fai dúas semanas), cunha esperanzadora actuación . As claves da derrota poden ser a superioridade na zona dos lucenses e certo abuso do tiro de longa distancia dos nosos, que combinados con pérdidas de balón en momentos clave e o mal inicio de partido, déronlle a posibilidade ós rivais de levarse o partido.

As vindeiras xornadas (quedan 4 partidos) o CB Burela enfréntase a rivais da parte medio-baixa da clasificación polo que terán opcións de abandonar a penúltima posición. O vindeiro fin de semana visita ó Cidade de Lugo , partido importante onde poden achegarse a unha victoria da 8ª posición cun partido menos. O partido disputarase en Lugo o domingo en horario de tarde (19h).
Clasificación actual (o CB Burela ten 1 partido menos).