CANTEIRA: Resultados diversos

Resultados diversos na canteira

Novas xornadas na liga federada e na liga escolar con resultados diversos, pero con boa participación e actitude dos nenos e nenas participantes :

Ligas federadas

1. Benxamín masculino, con cara e cruz, victoria clara do equipo A diante do CB Viveiro (54-23), deixando casi sentenciada a liga , e derrota do B en Burela contra CB Ribadeo (41-54), no que ademáis se perdeu o basketaverage e pasa a ocupar a terceira posición.   A vindeira xornada, este fin de semana, o equipo B recibe ó CB Viveiro (Domingo 16h Vista Alegre) e o equipo A visita ó CB Ribadeo (sábado 19h).
    Infantil  feminino13/14
  2. Alevín masculino e mixto , coa derrota do equipo Mixto en ribadeo 40-25, cunha mellora no xogo e a victoria do A en Burela diante Viveiro (57-45). A vinderira xornada o euipo A visita Ribadeo (sábado 12h) e o equipo Mixto recibe ó Cb Viveiro (domingo 17,15 en Vista Alegre).
  3. Infantil feminino, que a diantou a súa xornada e saiu derrotado en Ribadeo (54-45), coas baixas de María e Paula, pero cun bo xogo colectivo e moitas gañas en defensa fixeron un bo partido.A segunda posición do grupo xa estaba asegurada.

Clasificación final Liga Norte Infantil Feminina.   Clica para agrandar
  4. Infantil masculino, descansou esperando polo partido en Ribadeo de este fin de semana.
  5. Junior Masculino, coa mellor noticia do fin de semana, victoria en Lugo diante Tigres por 50-59 nun gran partido dos de Manolo, acertados no tiro exterior e disciplinados en defensa. Xogaron: Diego, Martín 6, Román, Alberto 6, Rivas 11, Mario 2, Cristhian 21, Rafa, Miguel 2, Alejandro e Angel. Na clasificación mantéñense en 5ª praza pero poden ter opcións de clasificarse para a seguinte fase. Esperamos que esta dinámica positiva se manteña o vindeiro domingo (19h Vista Alegre) diante do equipo colista , Chantada.
Alevín Feminino Escolar

Ligas Escolares

• Alevín Feminino, con derrota na casa diante Martínez Otero de Foz, 26-36, nun partido igualado pero con iniciativa visitante, e pagando a superioridade física das focenses na zona. Mal partido das nosas, cunha moi mala primeira metade, tiveron oportunidades no último cuarto de apretar o marcador pero o seu mal inicio lastrou ó equipo. a mellor do equipo foi Nuria, que aportou gañas e acerto en ataque.
  • Benxamín feminino, con outra derrota contra O Pilar de Foz, 26-32, nun partido de alternativas no marcador, pero un nefasto cuarto cun parcial 2-12, marcou as diferencias. Destacou Claudia, e debutou Julia despois de moito tempo sen xogar. tamén destaca a aportación testimonial de xogadoras en idade prebenxamín.