Cruz para as cadetes

As cadetes perderon nun final apretado

Última xornada do deporte escolar antes do Nadal con sorte dispara para os noso equipos:
  • O equipo infantil feminino perdeu por 12 puntos na pista do CB Ribadeo, equipo co que esperamos competir con máis igualdade na segunda volat da liga en Burela.
  • O equipo alevín 2001 gañou na pista focense de Marzán ó Celtas de Foz por 28-51, diferencia que podía ser maior pero que permiteu ter un partido tranquilo no que mellorar o noso xogo de cara a partidos máis esixentes despois das vacacións.
Infantil B co seu adestrador Madar
     Os infantís masculinos acudiron a un torneo en Lugo con dous partidos contra Estudiantes e Cidade de Lugo no que poideron competir cos mellores da súa categoría infantil. No primeiro partido contra Estudiantes de Lugo perderon despois de quedarse con 4 xogadores por eliminacións por faltas nun partido igualado e contra Cidade de Lugo perderon por unha diferencia maior polo cansancio acumulado pola mañá e polas baixas de Noel lesionado e de Ángel. Boa experiencia para os nosos que esperamos repetir no futuro.

Por último, as cadetes disputaban un partido atrasado contra Estudiantes de Lugo en Vista Alegre, partido moi importante porque son rivais directas polas primeiras prazas. a primeira parte foi boa con diferencias para as locais (19-12 e 35-29) que podían ser maiores  pero que as pérdidas de balón (14 na primeira parte) deixaron ás luxenses dentro do partido. Un mal terceiro cuarto e o cansancio acumulado levou a un final apretado onde as lucenses tiveron máis acerto en ataque e conseguiron unha pequena diferencia nos 2 últimos minutos que lles sirveu para levarse o partido (58-65).
   Xogaron Katia, Noa, Saray, Teba, Tamara, Elena, Tatiana e Paula, destacando en anotación Noa e Tatiana con 43 puntos entre as dúas.