lunes, 17 de diciembre de 2012

NOVA VICTORIA DAS SENIORS

As senior gañan a Sarria

Sexta victoria das seniors na 2ª Feminina FGB diante dun combativo CB Sarria que non se rindeu nunca aínda que sempre foi a remolque no marcador.
    Dominio local desde o principio (propiciado por unha boa defensa) que non se traducía en rendas altas (14-11 no 1º cuarto e 21-19 ó descanso) polos erros no pase e tiros fáciles que non ampliaban o marcador.
      Despois do tempo de descanso arreón defensivo e de transicións rápidas das burelesas o que decantaron o marcador xa de forma clara (42-26 ó final do 3º cuarto, aínda que se anulou un triple lonxano de Lucía un tanto dubidoso) e deixaban casi resolto partido para o último cuarto. Pero despois dun parcial tan favorable (21-7) volveron os erros  e o Sarria con varias contras e tres triples achegaronse no marcador ata os 5 puntos finais de ventaxa (49-44).
    Un partido gris que só nos deixa unha boa victoria e a necesidade de acumular adestramentos durante o parón do Nadal (non temos partido ata o 19 de xaneiro) para mellorar o ritmo de xogo e incrementar a eficacia ofensiva.
   Xogaron Melani (7), Mar (5), Lucía (2), Irene M., Marta (4), Claudia (4), Margarita (13), Irene F. (2) e Miriam (12).
Podes agrandar a imaxe cun doble clic
   Esperamos recuperar efectivos e afrontar con novos ánimos a segunda parte da liga , unha vez cumprido o obxetivo de competir nestos 9 primeiros partidos co hándicap da falta de pretemporada e adestramentos e a clasificación en segundo posto a estas alturas é un importante logro.