miércoles, 15 de abril de 2015

CANTEIRA : Pleno de triunfos para o CB Burela

Victorias en infantís e premini

Gran fin de semana para o Cb Burela en categoría de formación , cun pleno de victorias nos tres partidos disputados:

Equipo ó completo Infantil Feminino do CB Burela
  1. Infantil Feminino, victoria fácil en Monforte  diante do Val do Lemos 21-49, onde as de Madar fixeron un bo partido e non deron opcións ás locais. Despois dunha primeira parte axustada (8-19) as nosas puxeron a directa e levaron unha merecida victoria.  Destacou Aida con 10 puntos ben secundada por Paula P., Carla, Kesia e Paula N. Agora o equipo ocupa a 4ª praza do grupo polo título provincial, aínda que non ten moitas opcións de subir postos na clasificación.
  2. Infantil Masculino, victoria sen brillo diante do colista AXSC Hierros Ferreiro por 55-49, Os visitantes sempre foron a remolque, con diferencias que chegaron a superar os 10 puntos, pero os de Rogelio non estiveron precisos no pase e perderon moitos balóns fáciles polo que os visitantes foron recortando diferencias ata empatar o partido a falta de 3 minutos. A volta á orde en ataque e varias defensas correctas devolveron a ventaxa e aseguraron a victoria en Burela.
    Tempo morto do equipo infantil masculino
    Destacou David, e sumaron máis de 10 puntos Diego e Ángel polos nosos.   O equipo está cuarto e ten moi compricado acadar a terceira posición pois agora toca xogar cos rivais máis fortes, empexando o vindeiro domingo en Foz e o seguinte recibindo ó campión, Hotel Bouza Ribadeo.
  3. Premini masculino, enorme paso adiante dos de Lolo coa victoria en Monforte diante do Val do Lemos Desguaces Manolo por 65-76, equipo imbatido ata que os nosos conseguiron esta importante victoria. Os de Lolo dan outro paso xigante hacia o título provincial aínda que a relaxación é mala compañeira no deporte. Destacou de novo Antón (38 puntos) e Diego, que son os líderes do conxunto. Toca recibir ó Maristas de Lugo , que será un rival moi asequible para este equipo que nos deu esta temporada moitas ledicias.